Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ianculescu Ovidiu Pfa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Intretinere gradini, livezi familiale si spatii verzi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inginer horticol - PFA ofer servicii profesionale de intretinere permanenta si sezoniera gradini si livezi familiale spatii verzi.

Intretinerea unui spatiu verde depinde in primul rind de dorintele clientului si de cit de mult doreste acesta sa investeasca in acest spatiu. Unii doresc doar tunsul gazonului, altii doresc o taiere anuala la pomii fructiferi, altii din contra doresc sa se ocupe cineva de la A-Z de intretinerea spatiului verde, aceasta insemnind toate lucrarile necesare unei bune cresteri si dezvoltari a plantelor ornamentale, gazonului, pomilor, de-a lungul anului.Dintre lucrari: tunsul gazonului, aerisirea, greblarea mecanica a gazonului, taierile necesare plantelor ornamentale si pomilor fructiferi, conducerea lianelor, aplicarea de ingrasaminte, amenajarea de diverse aranjamente ornamentale de sezon, consultanta horticola.
Intretinerea spatiului verde poate fi permanenta, practic incepind din martie pina la sfirsitul lui noiembrie (la nevoie in lunile de iarna, ma pot deplasa pentru scuturarea zapezii de pe plante). Pe acest tip de intretinere ma deplasez saptaminal la gradina pentru efectuarea tuturor lucrarilor necesare pentru buna crestere si dezvoltare a pomilor fructiferi, plantelor ornamentale si a gazonului.

Intretinere sezoniera gradina:

1 vizita anuala pentru efectuarea taierilor la pomii si arbustii fructiferi, plantele ornamentale (sezon iarna/ primavara)
2 vizite pe an: o vizita in sezonul de iarna/ primavara pentru efectuarea taierilor la pomii si arbustii fructiferi, plantele ornamentale, o vizita in sezonul de vara pentru efectuarea taierilor in verde la pomii si arbustii fructiferi, plantele ornamentale.
Valabil pentru Timisoara si localitatile limitrofe.

Tel.: 0746108785
Din Gura in Gura